   +86-13785216190       haorui-shirley@petjixie.com
Shtëpi » Produktet » Linja e larjes së shisheve PET » Linja e larjes së shisheve PET e klasës së ushqimit (B2B).

Kategoria e produkteve

Na kontaktoni

Linja e larjes së shisheve të kategorisë ushqimore (B2B) PET

Siguroni standardet më të larta të higjienës me linjën e larjes së shisheve PET të kategorisë ushqimore të Haorui Machinery.E krijuar posaçërisht për aplikime të kategorisë ushqimore, kjo linjë larëse plotëson rregulloret e rrepta të sigurisë të kërkuara për prodhimin e materialeve të ricikluara të sigurta për ushqim.Sistemi ynë gjithëpërfshirës përfshin procese të avancuara të dekontaminimit si larjet me ujë të nxehtë dhe trajtimet kimike që eliminojnë çdo ndotës të mundshëm nga shishet e ricikluara.Ideale për bizneset e përfshira në projektet e riciklimit nga shishe në shishe (B2B) që synojnë prodhimin e produkteve të sigurta në kontakt me ushqimin, si kontejnerë të rinj pijesh ose materiale paketimi;besoni ekspertizën e Haorui në ofrimin e sigurimit të cilësisë së nivelit të lartë gjatë çdo hapi të ciklit tuaj të prodhimit duke përdorur linjën tonë të specializuar të larjes së shisheve të kategorisë ushqimore B2BPET.

    Kjo kategori është bosh.

HAORUI Machinery është themeluar në vitin 1992, një prodhues dhe eksportues profesionist i makinës për riciklimin e shisheve PET, qeseve plastike PP PE / makinerisë së riciklimit të filmit / shisheve, makine peletizuese etj.

Na kontaktoni

E drejta e autorit © 2024 Baoding Haorui Machinery Manufacturing Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.| Harta e faqes | Politika e Privatësisë |Mbeshtetur nga leadong.com