   +86-13785216190       haorui-shirley@petjixie.com
1920X850
1920X850
Prodhuesi i makinerive për riciklimin e qeseve plastike/filmave/shisheve PP PE
Makinat dhe zgjidhjet e riciklimit të plastikës

Po kërkoni zgjidhje profesionale për shishen PET, linjën e larjes PP PE HDPE LDPE, makinën e peletizimit?

VR VR FABRIKEN SHIKIM

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth aftësive tona prodhuese, mund të klikoni mbi avatarin në skenë, ose të pranoni ftesën time!
 

Linja e makinave për riciklimin e plastikës

Linja e riciklimit të plastikës me dizajn të ri
Përshkrimi i produktit:
Linja e larjes së shisheve HAORUI PET është një zgjidhje e avancuar riciklimi e krijuar për efikasitet dhe qëndrueshmëri.Me një kapacitet të fortë që varion nga 500 kg/h në 7000 kg/h, kjo linjë është projektuar për të prodhuar thekon PET të klasës ushqimore dhe fibrave, duke plotësuar një gamë të gjerë nevojash riciklimi.
 
Shiko më shumë
Linja e pastrimit PP PE
Linja e pastrimit PP PE është një zgjidhje inovative e krijuar për riciklimin efikas të mbetjeve plastike PP/PE, duke përfshirë materiale si filmat LDPE dhe HDPE, shishet dhe kova.Kjo linjë gjithëpërfshirëse është projektuar për të shtypur, larë dhe tharë plastika, duke rezultuar në thekon të pastra dhe të thata të gatshme për përpunim të mëtejshëm në granula ose pelet, duke rritur kështu vlerën e tyre të tregut.
Shiko më shumë
Makinë granuluese plastike me mbërritje të re
Përvoja ime me HAORUI Machinery nuk ka qenë aspak e shkëlqyer.Makina e tyre Thërrmuese e Shisheve Plastike ka qenë një shtesë e vlefshme për operacionet tona dhe qasja e tyre e përqendruar te klienti e ka bërë të gjithë procesin, nga blerja deri te shërbimi pas shitjes, të qetë dhe shumë të kënaqshëm.
Shiko më shumë
Çmimi i Makinerisë Plastike Granulator
Përshkrimi i produktit:
Përjetoni kulmin e teknologjisë së riciklimit me makinën granulator peletizues HAORUI, një aparat i avancuar i krijuar për riciklimin e përpiktë të materialeve PP, PE, HDPE dhe LDPE.Kjo makinë qëndron si një testament i ekspertizës 30-vjeçare të HAORUI-së në industri, duke ofruar një përzierje efikasiteti, qëndrueshmërie, profesionalizmi dhe përballueshmërie që nuk është e pakuptimtë.
Shiko më shumë
Furnizimi i fabrikës Polic plastik
- Modeli: 600 Lloji Plastik Thërrmues
- Përdorimi: Projektuar në mënyrë specifike për të grimcuar materialet plastike në thekon
- Metoda e funksionimit: Përdor një kombinim të teheve rrotulluese dhe fikse me ndihmën e ujit për shtypje efektive
- Fuqia e motorit: E pajisur me një motor 18,5 kW për fletët rrotulluese dhe një motor 0,75 kW për kapakun, duke siguruar performancë të fortë
- Konfigurimi i tehut: Përmban 3 tehe rrotulluese dhe 2 tehe fikse për përpunim të plotë
- Shpejtësia e rrotullimit: Tehet rrotullohen me një shpejtësi prej 630 RPM për shtypje optimale
- Materialet: Ndërtuar me një çelik të trashë guaskë pllake dhe një volant me madhësi të madhe për qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri të shtuar
- Mbajtëse: kushinetë HRB për funksionim të qetë
- Materiali i rotorit: Bërë nga çeliku karboni për forcë dhe jetëgjatësi
Shiko më shumë
Makinë për heqjen e etiketës më të shitur
Përshkrimi i produktit:
Prezantimi i makinës për heqjen e etiketave Haorui, një zgjidhje moderne e krijuar për ndarjen efikase dhe të saktë të etiketave nga shishet plastike.Kjo makinë është krijuar për të thjeshtuar procesin e riciklimit të PET duke hequr etiketat përpara se të shtypet, duke siguruar që thekonet PET janë pa etiketa dhe gati për përpunim të mëtejshëm.
Shiko më shumë
Makina më e popullarizuar e policëve të plastikës
Përshkrimi i produktit: Thërrmues plastik i tipit HAORUI 1600

Ngritni operacionet tuaja të riciklimit të plastikës me Thërrmuesin Plastik të Llojit HAORUI 1600, një central elektrik në industrinë e riciklimit të krijuar për efikasitet, qëndrueshmëri dhe performancë të nivelit profesional.Me mbi 30 vjet përvojë, HAORUI ofron një zgjidhje të përballueshme për shtypjen e shisheve PET dhe një shumëllojshmëri materialesh plastike, duke e bërë atë një aset të domosdoshëm për menaxhimin e qëndrueshëm të mbetjeve.
Shiko më shumë
Zgjedhja cilësore për heqjen e etiketës së shisheve të kafshëve shtëpiake
Atributet funksionale të produktit
- Raporti i lartë i heqjes së etiketës: Makina krenohet me një efikasitet të lartë në heqjen e etiketave me dëmtime minimale në shishe.
- Aplikim i gjithanshëm: I përshtatshëm për një shumëllojshmëri të llojeve të shisheve, duke rritur dobinë e tij për nevojat e ndryshme të riciklimit.
- Dizajni i patentuar: Paraqet një sasi dhe formë unike tehe që është e patentuar, duke treguar risi dhe cilësi.
- Lehtësia e mirëmbajtjes: Makina është e pajisur me tehe të zëvendësueshme, duke lehtësuar zëvendësimin e lehtë dhe mirëmbajtjen e kursimit të punës.
Shiko më shumë

Një prodhues profesional i specializuar në riciklimin e plastikës

Rreth Haorui

HAORUI Machinery është themeluar në vitin 1992, një prodhues dhe eksportues profesionist i makinës për riciklimin e shisheve PET, qeseve plastike PP PE / makinerisë së riciklimit të filmit / shisheve, makine peletizuese etj.
Ne kemi ndihmuar tashmë mbi 40 klientë të zgjidhin problemin Zgjidhje investimi për riciklimin e plastikës në Afrikë, Azi, Lindjen e Mesme, Amerikën e Jugut etj. 
Ne kemi mbi 300 punonjës, një shifër vjetore e shitjeve që tejkalon 10 milionë dollarë dhe aktualisht po eksportojmë 30% të prodhimit tonë.
0 +
U themelua në
0 +
Zona e uzinës së kompanisë
0 +
Punonjësit e Kompanisë
0 +
+
Personeli teknik

Çfarë e bën Haorui të ndryshëm

Cilësi e besueshme

Përdorni lëndët e para më të mira për të siguruar që makina të funksionojë në mënyrë të qëndrueshme dhe efikase për një kohë të gjatë.

Shpërndarje në kohë

Mbi 100,000 m2 fabrikë, ne kemi mbi 300 punonjës për të siguruar që makineritë tuaja të dorëzohen në kohë.

Ekipi profesional

Nga para-shitjet në pas shitjes, ne ju ofrojmë gjithmonë shërbimin më të mirë.
 

Përvojë e pasur

Ne kemi më shumë se 30 vjet përvojë në këtë fushë për t'ju ofruar një gamë të plotë shërbimesh.

Zgjidhje për riciklimin e plastikës

Libani
Egjipti
Nigeria
Nigeria
Tajlandë

Mësoni më shumë rreth riciklimit të plastikës

1.jpg

3 komplete (3500 kg/orë) për heqjen e etiketës së shisheve PET në Nigeri 8 kontejnerë (2000 kg/h linjë larëse e nxehtë shishe PET) anije për në Nigeri

24 mars 2024
3.jpg

3 komplete (3500 kg/orë) për heqjen e etiketës së shisheve PET në Nigeri 8 kontejnerë (2000 kg/h linjë larëse e nxehtë shishe PET) anije për në Nigeri

24 mars 2024
3.jpg

3 komplete (3500 kg/orë) për heqjen e etiketës së shisheve PET në Nigeri 8 kontejnerë (2000 kg/h linjë larëse e nxehtë shishe PET) anije për në Nigeri

24 mars 2024

HAORUI Machinery është themeluar në vitin 1992, një prodhues dhe eksportues profesionist i makinës për riciklimin e shisheve PET, qeseve plastike PP PE / makinerisë së riciklimit të filmit / shisheve, makine peletizuese etj.

Na kontaktoni

E drejta e autorit © 2024 Baoding Haorui Machinery Manufacturing Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.| Harta e faqes | Politika e Privatësisë |Mbeshtetur nga leadong.com