   +86-13785216190       haorui-shirley@petjixie.com
Shtëpi » Produktet » Linja e larjes së shisheve PP PE » Linja e riciklimit PP PE me cilësi të lartë

Linja e riciklimit PP me cilësi të lartë

1. Thërrmuesi: Redukton materialet plastike në thekon me ndihmën e ujit për të minimizuar konsumin.
2. Depozita për shpëlarje lundruese: Pastron thekonet e PET dhe ndan kapakët dhe mbeturinat e tjera lundruese.
3. Makinat larëse: Të dy proceset e larjes së ftohtë dhe të nxehtë janë të përfshira për pastrim të plotë.
4. Pajisjet e pastrimit me fërkim: Përmirëson procesin e pastrimit për rezultate më të mira.
5. Makina tharëse: Thajnë në mënyrë efikase thekon plastike pas larjes.
6. Silo ruajtëse: Ruan thekon plastike të përpunuara.
Disponueshmëria:
Sasia:
butoni i ndarjes së Facebook
butoni i ndarjes në Twitter
butoni i ndarjes së linjës
butoni i ndarjes së wechat
butoni i ndarjes së linkedin
butoni i ndarjes pinterest
butoni i ndarjes së whatsapp
Ndani këtë buton të ndarjes
  • HAORUI

E mëparshme: 
Tjetër: 

Produkte të ngjashme

HAORUI Machinery është themeluar në vitin 1992, një prodhues dhe eksportues profesionist i makinës për riciklimin e shisheve PET, qeseve plastike PP PE / makinerisë së riciklimit të filmit / shisheve, makine peletizuese etj.

Na kontaktoni

E drejta e autorit © 2024 Baoding Haorui Machinery Manufacturing Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.| Harta e faqes | Politika e Privatësisë |Mbeshtetur nga leadong.com